Sondaż publiczny

Czy uważasz, że ze smogiem, który znów się zaczyna, uporamy się:

Mapa dojazdu

Górnośląski Tygodnik Regionalny "Echo"
Al. Piłsudskiego 12

43-100 Tychy

e-mail: redakcja@tygodnikecho.pl

Biuro reklam i ogłoszeń:

Ewa Kunc e-mail: ewa.kunc@tygodnikecho.pl  tel. 605 874 605.

Dorota Pajor e-mail: dorota.pajor@tygodnikecho.pl tel. 601 624 255.

Artur Szczygłowski e-mail. artur.szczyglowski@tygodnikecho.pl tel. 601 413 805 32.

 

Współpraca:

Agencja reklamowo-marketingowa AJAN: ul. Honoraty 43, tel. (32) 219 23 53;

Reklama „Marabut”: tel. 602 685 659.

 

Biuro ogłoszeń tygodnika Echo w Tychach:

Al. Marszałka Piłsudskiego 12

czynne codziennie od 8.00 do 16.00 (oprócz sobót)

(ogłoszenia pilne w poniedziałek do godziny 14.00)

Nasza lokalizacja: 43-100 Tychy, Al. Marszałka Piłsudskiego 12

Formularz kontaktowy

Wypełnij formularz

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. 2016 poz. 922) informujemy, że administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Górnośląski Tygodnik "Echo" sp. z o.o. ul. Grota Roweckiego 42. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich korekty bądź uzupełniania, oraz może żądać ich usunięcia.

Wywiad

ilustracja

Czasem włącza mi się „śląski tryb”

Rozmowa z Waldemarem Cichoniem, tyskim pisarzem, autorem książek dla dzieci

więcej

Stare fotografie

ilustracja

Mąż wyrusza na wojnę

Maria Piekorz (1879-1951), szanowana akuszerka bojszowska z pierwszym mężem Grelą, który jako marynarz poległ na I wojnie światowej.

więcej

Echo historii

ilustracja

Polska nie wtedy się odrodziła!

Mało kto wie, co 11 listopada świętujemy

więcej

W naszej kuchni

ilustracja

Nie taki zwykły ten ziemniak

Wartość odżywcza kartofli jest tak duża, że mogą one – oczywiście przez jakiś czas – stanowić jedyny składnik pożywienia człowieka bez uszczerbku na zdrowiu. Odmian tego niezwykłego warzywa jest około 4000, choć nie wszystkie są jadalne (większość zjadaczy ziemniaków pewnie będzie zdziwiona – jak to, jest więcej rodzajów niż młode i stare?!). Możemy spotkać odmiany białe, żółte, różowe, czerwone, fioletowe a nawet niebieskie (popularne w Irlandii). I właśnie od koloru ziemniaka zależy ilość mikroelementów
i przeciwutleniaczy. Wspólna dla wszystkich rodzajów jest niska zawartość tłuszczów i niezwykłe bogactwo węglowodanów o średnim indeksie glikemicznym. Gotowane bulwy mają więcej białka niż kukurydza i prawie dwa razy więcej wapnia. Oprócz tego maja w sobie błonnik i składniki mineralne takie jak: potas, fosfor, kwas foliowy i witaminy - szczególnie C.

więcej

Reportaż

ilustracja

Do Ziemi Świętej z orkiestrą symfoniczną z Bergisch Gladbach

Izrael • Projekt „Razem” niemieckich i izraelskich muzyków

więcej

Naszym tropem

ilustracja

Ograna przez radnych

Rzutem na taśmę, przed wyborami, lędzińska burmistrz próbowała tereny pod centrum sprzedać pod… Lidla

więcej

Partnerzy